Bruk av sandwich plater blir aktuell i tider med stadig mer populære hurtig bygde anlegg og lokaler – noe som krever hurtige løsninger, og vi anvender det mest avanserte og moderne utstyr til å skape høyteknologiske sandwich vegger og tak pleter til bygninger. Vi følger strenge kvalitetskrav og anvender kun høykvalitets materialer fra europeiske leverandører for å sikre holdbarhet og gode varme-tekniske kvaliteter på våre sandwich vegg og tak elementer.

Sandwichpaneler (sandwich panels - på engelsk) har tre lag med bygningskonstruksjoner - ekstern og intern galvanisert stål med polymer belegg, profilert eller flate ark med en tykkelse på 0,5-0,75 mm med isolasjon mellom dem.

En av de viktigste fordelene med sandwich-paneler er isolasjon. For aggregater som brukes sterke mineralull (steinull eller selv kalte - basalt ull), polystyren EPS skum og polyuretan skum PUR, samt forbedret brannhemmende versjon - PIR. Avhengig av kravene, og i samsvar med de standarder som brukes for konstruksjon av en eller annen fylling.

  

Veggtykkelse avhengig av materialene, er den termiske konduktivitet lik U = 0,21 W / m² K

 Figur 1. Veggtykkelse avhengig av materialene, er den termiske konduktivitet lik U = 0,21 W / m² K.


Økonomisk valg, selvfølgelig, polystyren sandwich element med EPS, noe som gjør disse panelene svært kostnadseffektivt. Ulempen kan være: lav brann - ikke mer enn E30, lav bæreevne og relativt høy varmeledningsevne.

Dersom, i samsvar med bygge-normer krever en bygning ild til 60 minutter eller mer, vil den sandwich-paneler med mineralull er den eneste riktige valget. De viktigste ulempene med denne kategorien, selvsagt, er prisen, og høy termisk ledningsevne.

Utvilsom favoritt sandwich element inkluderer sandwich vegg og tak plater med polyuretan og PIR. Lave kostnader og uten tvil, den laveste varmeledningsevne (nesten to ganger mindre enn panelene med isopor og mineralull), høy brannklasse EI 30, letthet, fullt automatisert produksjon, lang levetid - mer enn 25 år, gjør disse panelene som ledende materiale raskt monterbare bygninger.

Lav vekt, høy styrke, vann motstand, brannmotstand og høy lydisolasjon gjør sandwich-paneler for vegg og tak universell utforming konstruksjonselementer.

SandwichpanelerEn av de mest åpenbare fordelene ved sandwich fasade plater teknologiske aspekt.
Vi tilbyr designtjenester CAD-system som gir en fleksibel og rask strukturelle beregninger. Komplett teknisk dokumentasjon for de nødvendige beregninger og all nødvendig montering deler forsyning (hjørner, festene, fugemasser) reduserer mengden arbeid på området. 

Sandwichpaneler

Sandwich plate brukes i et bredt spekter av ikke-bolighus - industri, kontorbygg, og selv sports komplekser. De er mye brukt i bil verksted, bilvask, bensinstasjoner og lager konstruksjon. De sandwich-paneler kan anvendes, for eksempel, til en varm kledning rundt tørkerne, etc.

Den er ideell for ulike størrelser av produksjon av kjølesystemet. Dusinvis av stor lav temperatur fryselager er bygget av sandwich-paneler. Disse bygningene er spesielt viktig panel av teknisk kvalitet - god varmeisolasjon og høy motstand mot fuktighet.
Sandwich er hygienisk og lettstelt overflate, noe som er svært viktig i næringsmiddelindustrien, der overflaten må være ufølsom på behandling med spesielle vaskemidler og må være motstandsdyktige mot fuktighet og høye temperaturer.

Sandwichpaneler er egnet som et bærende strukturelle komponenter og bygging i seismiske områder.

Hovedfordeler av paneler i forhold til andre materialer:

  • enkel og hurtig montering;
  • det trenges ingen inde og ytre oppussing.
  • ulike typer stålpaneler;
  • stor valg mellom ulike farger;
  • skjult forbindelse for mer estetisk utseende;
  • paneler kan monteres både horisontalt og vertikalt;
  • holdbarhet ved ulik vær;

Fylle ut forespørsel skjemaet på hjemmesiden vår og få prisen på sandwichpaneler du er interessert i, og vi vil komme tilbake med en løsning som passer best til ditt prosjekt.