Emimar SIA leverer vegg og tak systemer i fra ledende produsenter I Europa.

Sandwich paneler  bruker i offentlige bygg, butikker, sportshall, bensinstasjon, industri og næringsbygg.

Tre-lags selvbærende sandwichpaneler  er I hovedsak brukt til innendørs og utendørs arkitektonisk kledning eller partisjoner. For eksempel undertak, innbygging av maskineri, container anlegg osv.
Bruken av denne type sandwichpanel er økende, dette p.g.a. pris, holdbarhet og effektivitet.

Sandwichpaneler er store lettkonstruksjons paneler bestående av to ytre kledning profilerte plater og en kjerne. De gir utmerket varme og lydisolasjon og har brannmotstand og mekanisk styrke, noe som er veldig viktige funksjoner for konstruksjoner. Hygieniske og enkle å vedlikeholde overflater er svært viktig i næringsmiddelindustrien hvor materialer ofte er utsatt for spesielle vaskemidler, fuktige driftsbetingelser, og miljø med høy temperatur.

Stålprofiler (formet stål)  er en galvanisert stålplate. Formede plater er ett kaldvalsede produkter laget av høy kvalitets galvanisert stål med ulike typer farget polymer produsert av en teknologi som sikrer høy kvalitet og holdbarhet.

Stål profilplater  er en av de mest økonomiske typer av stålprodukter. Den brukes i kledning, gjerder og taktekking, samt for fremstilling av veggplater og tak. Profilerte plater kan brukes som ikke-flyttbar forskaling til betong hul dekke.

Vi tilbyr et komplett spekter av entreprenørtjenester frem til komplette prefabrikkerte konstruksjoner.

Pre-fabrikkerte konstruksjoner er bygget ved hjelp av metallrammer. Veggene i slike konstruksjoner kan fremstilles ved hjelp av permanent forskaling, men er vanligvis satt sammen av sandwich-paneler eller sammensatte plater.

Prefabrikkerte strukturer kan være sammensatt og/eller som moduler. Vegger og tak i slike bygninger er boltet eller sveiset som gjør det mulig for helårs montering og påskynder prosessen. Lette takkonstruksjoner redusere belastningen på stålkonstruksjonen og fundamentene, noe som reduserer kostnadene for bygging.

Boltede konstruksjoner er mobile: de kan demonteres og transporteres til et annet sted. Små en-etasjes prefabrikkerte bygninger kan installeres på flat mark uten fundamentering.